Followers

Tuesday, 24 May 2011

ISMAIL LEPAT DIANIAYA SISTEM POLITIK MALAYSIA ?

ASSALAMUALAIKUM semua :)
eeerrr,tajuk agak politikan ? hahaha... sebenarnya cycy nak story pasal
ISMAIL LEPAT mungkin ada yang tak kenal,mungkin ada yang kenal...bagi yang tak kenal meh nak cita...Ismail Lepat ni adalah seorang bapa yang telah kehilangan anak lelaki maybe da lebih 13tahun...Tapi sampai sekarang tak jumpa,cycy syorkan ampa semua layan video ni..bukan untuk politik,tapi untuk menyelami hati seorang rakyat yang inginkan pertolongan orang atasan...cycy pon tak tau sangat kes ni,sebab kejadian ni jadi cycy masih kecil,so meh cycy gtau kronologi kes beliau...

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Sunday, 22 May 2011

kembali meng-update blog kembali :)

ASSALAMUALAIKUM semua :)
maaf la lama tak update blog,sebab buzy menjaga ank2 sedara yg sgt la comel =.='
mmg letih jaga budak2, mcm na la mak boleh sabar jaga kita dulu? erm . . .
meh sini nak tunjuk ank2 sedara yg comel tuh :)

yang ni ULTROMEN


yang ni plak BEN-10


yeahh , baru dua orang yg ada kat umah ni . . . belum lagi yang lain , duk ada lg 7 orang lg yang tak dapat nak hadirkan diri di rumah tokwan AMIRUDIN . . .kalu mai semua cucu-cucu AMIRUDIN , mampuih la achik depa ni . . . hahahaha . . .
okey all , seriously penat sgt :(
ASSALAMUALAIKUM semua :)

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Tuesday, 17 May 2011

SELAMAT HARI GURU :D

ASSALAMUALAIKUM semua :)
hari nih adalah hari guru , so SELAMAT HARU GURI untuk semua guru didunia nih . . .
especially untuk guru-guru di SEKOLAH TABIKA PERPADUAN MAK MANDIN , SEKOLAH RENDAH SEBERANG JAYA , SEKOLAH RENDAH SERI TASEK , SEKOLAH MENENGAH BANDAR TASEK MUTIARA . . .
okey , semalam duk tgah dok online fb cycy dpt IM CHAT dari yus (schoolmate) . . .

dia tya , cycy ada ucapan apa2 tak untuk cikgu2 sekolah kita ? yus nak wat kad besar then sapa ada ucapan boleh gtaw yus , yus letak . . . *ni untuk sekolah menengah ye :)
so trus sampai dlm otak ucapan ni . . .  

UCAPAN : kegigihanmu dalam mendidik , tidak akan kami lupakan...
TERIMA KASIH CIKGU . . .
KEPADA : CIKGU FADHIL
DARI : AMIRA AMIRUDIN (wakil kelas a.k.a ketua kelas mpv08-09)
KELAS : mpv08-09

nampak tak KETUA KELAS tuuuu . . . hahaha . . .
yup utk cikgu fadhil a.k.a bapak . . .dialah cikgu yang terbaik skali :)
thanks cikgu sebab ajar saya mcm2 , even dlm kelas tu saya yang paling nakal , paling byk wat masalah , paling banyak melawan cikgu2 yg mengajar kelas kita . . . wuuuu~~ sorry cikgu sbb nyusahkan cikgu :(
cikgu gak byk bg nasihat untuk mulakan bisnes , skang saya dah ada bisnes sendiri . . .
maybe ni semua berkat usaha doa cikgu :)
terima kasih banyak-banyak cikgu . . .
jasa cikgu tak dapat saya balas , hanya allah saja dapat membalasnya . . . saya hanya mampu berdoa dari jauh saja supaya cikgu sihat dan panjang umur . . . :')
tak lupa juga untuk cikgu shafina a.k.a mummy pina cikgu sains kesayangan saya . . . cikgu ni plak byk dgar saya nangis , samada hal study mahupon peribadi . . . seriously mummy pina byk bg nasihat . . .
saya sayang cikgu saya walau byk cikgu yang anti saya , tapi saya tak kacau depa kan , kan , kan ?
 
SAYA RINDU SMKBTM :(

so , lepas IM CHAT dgn yus , tetiba si syukri muncul lak dlm IM CHAT then bergosip lak ngn dia nih . .
da tu tetiba ja dia ajak g skolah (harini) , dlm keadaan terkesima trus janji ngn dia jumpa kat skolah pkul 9am . . .
cycy pon kunci la jam kul 8am , semangat la nak g sambut hari guru kat skolah . . . bila kuar ja nk g start moto . . . tgok-tgok tayar moto pecah :(
adoii ! lambat gak la sampai skolah , dlm 11am baru sampai . . . masa cycy sampai tu da dekat nak abeh da majlis sempat jumpa beberapa cikgu ja . . . so , sempat la gak dari tak sempat :)
seriously , rindu nak sambut hari guru kat sekolah . . .sekurang-kurangnya terubat gak la perasaan tu :)
okey all , ngntok da nih . . . insyaallah esok ada la entry lg :)
ASSALAMUALAIKUM semua :)

p/s : jaga diri , penyimbah asid masih berlegar-legar diluar nuh :(
*takut!

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Sunday, 15 May 2011

HAPPY BIRTHDAY NUR ARDINA NAJWA :D

ASSALAMUALAIKUM semua :)
HAPPY BIRTHDAY lagi ?
yes ! ari nih birthday anak sedara cycy yang ke 9tahun :)
so , pagi-pagi lagi mak kejut awal coz nk g umah akak nak g sambut birthday najwa . . . haih , baru dok cita-cita nak bgun lewat . . .
so , cycy pon ikot la mak . . tanpa hadiah di tangan :)
baikkan achik ampa nih ? HAHAHA

sorry la najwa achik kan penganggur yang bertauliah . . . HAHA
akak wat kecik2 ja . . . juz pgil keluarga yang terdekat . . .
kat sini cycy kepilkan beberapa gambar yang tak seberapa . . .





p/s : kek ni buatan sendiri tau , tak da jual kat mana2 kedai !!
harap maklum :D



p/s : BIRTHDAY GIRL <3





okey , yang ni ja sempat dikepilkan . . . mybe akan di upload dlm fb . . . so , sampai disini ja entry kali nih . . . insyaallah ada umur ada la entry pas nih :)
ASSALAMUALAIKUM :)


p/s : baby yang comel tu nama dia KHALIESYA :)
comel mcm saya kan  , kan , kan ?
=.=

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

KESILAPANKU KEEGOANMU ! :')

Besar kesilapanku besar lagi kesilapanmu
Hampa yang kau rasakan hampa lagi perasaanku
Kau cuba menyatakan aku
Menbuat kesilapan
Yang tak mungkin kau maafkan lagi
Ku tak mungkin kau perlu di sisi

Besar kesalahanku besar lagi keegoanmu
Berkali ku beri alasan berkali-kali kau menolaknya
Kau ingin ku menyatakan
Diri ini bagai lilin
Dan terbakar oleh perbuatanmu

Suasana sepi kini menambahkan bening
Di dalam hatiku
Mengadil silapmu biar di jiwamu aku telah tiada
Di waktu begini diusik kenangan silam
Yang bertandang
Lalu ku biarkan
Ia menabahkan hati ini

Kekasihku cukup engkau buat ku begini
Luka ini usah engkau berdarahkan kembali
Aku masih cinta padamu
Aku masih setia padamu
Kembalilah engkau padaku seperti dahulu

Di dalam rindu ku menangis
Di dalam kalbu ku terasa
Teringatmu di kala derita
Yang memisahkan kita

Di dalam sedu ku berseru
Yang terukir di dalam hatiku
Kekasih bukalah pintu
Untuk sekali ini
Aku cinta kep
adamu

p/s : ni sebenarnya lagu DATO' SITI NURHALIZA . . .
terpaksa post mcm ni , sbb nak menyedarkan seseorang . . .

MAAFKAN SAYA !


thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Friday, 13 May 2011

YEAYYYY !!!

ASSALAMUALAIKUM
alhamdulillah . . .
da boleh sign-in blogspot akhirnya . . .
setelah beberapa jam duk menunggu . . .
bila dah boleh sign-in , ada lak entry yang ilang terus
TAK DA MOOD !
walau satu entry ja pon . . .
tapi entry tu da la pasal MAK . . .
wuuuu~~~
dekat group KBU pon blogger suma dok tak tentu arah . . .
ada yang minta number phone la mcm2 la . . . sampai tak terlayan post depa kat group . . .
HAHA
ada gak group yg len pon ada gak yg duk meroyan . . .
coz tak leh nak update blog . . .
HAHA
so , sampai disini ja kot entry kali nih . . .
harap blogger tak wat prangai esok :)
okey , bye
ASSALAMUALAIKUM :)
p/s : idea ilang truihhh , tadi pg pya la semangat nak update . . .

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Thursday, 12 May 2011

FAMILY [ part mak ] :D

ASSALAMUALAIKUM semua :)
baru ada kesempatan nak update blog . . . ni pon baru pas layan ayiem dgn roy kat skype . . . 
btw , arini ujankan ? ALHAMDULILLAH :)
arini cycy ganti puasa tahun lepas , so tak la letih sgt sbb ari ujan . . . cuma mengantuk ja . . . huh !
disebabkan mengantuk la cycy kena gelak ngn MAK dan ADIK . . . HAHAHA
nak tau apa ? td dlm ptg mcm tu cycy  tgh dok layan fb , so tgok jam da pkul 4pm lebih . . .
so , cycy kuaq la bilik . . . p cari mak . . . da jumpa mak ka dapoq . . . then blakulah dialog ini . .


cycy : mak , jom p bazar ramadhan. . .
mak : hah ?
cycy : ya la ,sat g p lambat parking susah dapat la . .  malas nak paking jauh2 . . .
mak : ang sihat ka dak ?
cycy : sihat la . . . =.='
[ sambil adik mai pengang dahi CYCY ]
mak : ang p sat tgok kelendar lani bulan islam , bulan apa ?
cycy : [ sambil tepuk dahi ] HAHAHA . . . laaa , orang lupa la . . . orang ganti posa . . .
mak : HAHAHA , exited lelebih ang nih . . . [sambil gelak dgn adik ]
CYCY : aihhhh . . .


HAHAHA , tu la . . . tetiba ja rasa da bulan posa . . . HAHA . . .
so , meh sini cycy nak tunjuk mak cycy yg SUPER AWESOME . . .



yup ! ini mak cycy :)
ni la wanita yang sangat penyabar dalam dunia ni . . . tak pernah cycy jumpa wanita secekal ni . . .
wanita ni la yang mmbesarkan cycy sampai skang . . . even , dlm kesemua anak mak . . cycy la paling nakal . . . mak selalu kena pgil dgn cikgu time cycy skolah dulu :(
tapi , mak tak pernah nak marah :')
seriously , terlalu byk sgt keistimewaan mak cycy nih . . . susah nak ungkapkan :)

iloveyoumak!

so , sampai disini saja entry kali nih . . . insyaallah , kalu umur panjang ada la entry lg pas nih :)
bye all . . .
ASSALAMUALAIKUM :)



thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Wednesday, 11 May 2011

BUNTU !!

ASSALAMUALAIKUM semua :)
cuaca panas skang ni makin menjadi-jadikan?
kemarin CYCY teman adik angkat mak CYCY g check up perut . . .
alhamdulillah :)
doctor ckp dia akn dapat BEBY BOY . ..  whoootss !! i loike !

HAHA  . . .
sebenarnya , entry kali ni nak cita pasal masalah yang makin serious CYCY hadapi skang nih :(



MASALAH YANG PERTAMA

utk pengetahuan semua CYCY ada migrain yang sgt serious :(
CYCY dapat migrain ni pada tahun 2009 . . .
time tu last paper SPM . . .
mmg tak boleh jwb la , ada mmber yg risau sbb depa tgok muka CYCY mmg pucat gila . . .
so , skang nih . . .
penyakit tu makin menadi-jadi . . .
sbb tu CYCY tak keja . . .
kalu keja ja , dlm sebulan mesti ada MC . . .
kdg tu naik segan ngn boss . . .
bkan saja2 tak mau p keja . . .
tapi , sakit sgt smpai tak boleh nak bgun . . .
da byk kali p check up kat HOSPITAL mahupun KLINIK . . .
tapi , jawapan sama . . .
cik ni sebenarnya tekanan darah rendah dan migrain biasa ja
yup !
hampir kesemua KLINIK and HOSPITAL CYCY p dialog doctor-doctor tu sama ja . . .
=.='

so , skang ni da tak tau nak wat apa . . .
juz mampu bertahan ja dgn sakit nih . . .
ubat pon da tak larat makan dah . . .
BUNTU
:(


 p/s : CYCY harap kengkawan doakan CYCY cepat sembuh . . . then boleh la g kerja :(



MASALAH KEDUA


erm , yang nih plak masalah tak boleh tido mlm . . .
walau paksa tido mcm na pon . . . tetap tak boleh tido . . .
kalu siang pon tak tido . . .
CYCY akan hanya boleh tido selepas subuh ja . . .
then lepas subuh tu baru boleh tido . . .
then pukul 10am CYCY bangun . . .
da tu tak tido dah . . .
kdg tu time siang CYCY try la tido . . . tapi tak boleh . . .
tak tau la apa masalah skang nih . .
aihhhh =.='

harap sangat masalah2 nih dapat diatasi secepat yang mungkin :(



okey la all , utk entry kali ni cuma yang ni saja :)
insyaallah , kalu ada umur ada la entry pas nih :)
ermm , mybe lepas ni entry CYCY nak kenalkan family and kengkawan lak . . . insyaallah . . . mana lah nak tau sapa yang nak cari jodoh tu , boleh la p ngorat kengkawan CYCY :)
huahuahua :p

BYE
ASSALAMUALAIKUM :)

p/s : pada kengkawan blogger yang dari utara , belum join lagi group yang super awesome iaitu
KAMI BLOGGER UTAGHA
sila lah join 
:) 

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Tuesday, 10 May 2011

yahoooo !!! dah menjadi sebahagian keluarga KAMI BLOGGER UTAGHA :)

ASSALAMUALAIKUM ,
sebenarnya TERUJA sgt-sgt bila tgok notifications fb CYCY naik
CIK GSKB approved your request to join the group
'KAMI BLOGGER UTAGHA'
[sambil menari poco-poco tanda GUMBIRA]
akhirnya termakbul juga niat nak join group ni . . . ntah la , rasa group ni AWESOME sgt-sgt . . . bygkan CIK GKSB baru ja approve CYCY dlm beberapa minit , trus keluarga KBU tegoq mcm da lama kenai . . . boleh dikatakan bagai menyambut BEBY yang HOT baru lahir . . . :p
tu baru segelintir , belum lagi semua ahli group tu mai tegoq . . .
apa-apa pon GROUP KBU sgt lah AWESOME :)
untuk pengetahuan semua , CYCY ni baru ja berjinak-jinak dlm dunia blogger ni . . .
so , harap sangat ada pihak boleh ajar selok belok menjadi seorang blogger yang DISIPLIN . . .
sebenarnya blog CYCY ni masih dalam proses kemaskini . . .
WEEE~~
so , pada sesapa yang nak join group KAMI BLOGGER UTAGHA

 


add la admin  :]
so , pada yang nak join tu .. . jom , ampa tak kan menyesal coz ampa akan dapat BIG AWESOME FAMILY . . .
okey all , bye . . .
ASSALAMUALAIKUM :)


thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

KAMI BLOGGER UTAGHA :]

ASSALAMUALAIKUM. . .
hye all . . .
KAMI BLOGGER UTAGHA :]
apakah itu ?
mesti anda tertanya2 . . .
HAHAHA . . .
ni sebenarnya group blogger-blogger dari geng UTARA . . .
ia bukan ja untuk anak jati UTARA sahaja . . .
TETAPI
terbuka untuk sesiapa sahaja yang tinggal , berlajar or bekerja di wilayah UTARA nih . . .
errr ,
mmg teringin lama nak join group ni , cuma tak da kesempatan nak join ja . . .
coz CYCY baru ja wat blog ni . . .
CYCY byk gak mengikuti perkembangan group ni dari ahli-ahli jemaah group ni . . .
wee~~
so , CYCY harap dapat la join group yang superb nih . . .
^_^

ampa nak tgok tak bendera rasmi blog nih ??
meh CYCY tunjuk . . .

TUTUP MATA
PLEASEEEE !!
CYCY kira sampai SEPULUH baru buka mata eh ??
okey



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

tadaaaa , TORA DATANG LAGI dengan GAMBAR baru . . .


kreatif kan admin group ni ??
dia letak kesemua bendera
dari kesemua negeri
UTARA. . .



so , dengan ini saya
CYCY's AMIRUDIN
berasal
PULAU PINANG
[sambil menari BORIA]

wee~~
so , sampai disini saja entry kali nih . . .
insyaallah kalau ada umur yang panjang , ada la entry lagi lepas nih. .
:)

ASSALAMUALAIKUM


p/s : banyakkan minum air putih , coz skang musim panas :)

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Monday, 9 May 2011

08 MAY 2011

ASSALAMUALAIKUM
hye alls...
huh ! skang ni cuaca kat PULAU PINANG ni panas sgt , seriously btul2 tak tahan , rasa mcm duk kat dlm microwave ja . . .
air dlm peti ais mak sejak akhir2 ni laku gila . . .
HAHAHA
okey all . . .
entry sebelum ni kan CYCY ada gtw yang hari ni adalah birthday
NADZUAN SAID
wee~~
da 24 tahun da :)
untuk pengetahuan semua , kami da couple nak masuk 3 tahun da . .
walau banyak kali kami couple n break . . .
dlm 3 tahun kami couple tak pernah sekali pon kami celebrate birthday berdua . . .
even birthday CYCY or birthday NADZUAN :)
ada sebab kami tak celebrate . . .
sbbnya NADZUAN duk ipoh and CYCY lak seperti yg anda semua tahu la stay penang . . .
mmg la , ipoh n penang tak jauh . .
kami tak jumpa pon atas faktor dia kerja gak . .
dia bkn boleh sewenang-wenang nak kuar . . .
kena ada cuti baru boleh jumpa . .
kdg sampai 3 bulan kami tak jumpa . . .
kesian kan ??
so , kalu birthday salah sorang kami . . .
kami akan abes masa dgn bergayut phone ja . . .
[tu pon sebab dapat free call :)]
tadi pagi pon bgayut sampai subuh , stop pon sbb nak solat subuh . .
abeh ja solat subuh then breakfast CYCY tido tak sedar diri sampai kul 12PM . . .
WAHHHH !!!
nampak sgt tak kerja kan ??
yayaya . . .
saya  tgah penganggur skang ni . . .
HAHA
okey , entry ni sebenarnya nak wish birthday
MY BOO
ja . . .
HAHAHA. . .
tapi da melalut da ni . . .
okey . . .


hye
NADZUAN SAID
SELAMAT HARI RAYA
eh,eh
silap lak . . .
[puasa pon tak ganti lagi]
HAHAHA . . .

HAPPY BIRTHDAY NADZUAN SAID

saya da ucapkan kat awak tadi :p
so , dlm ni tak yah la nak ucap-ucap eh ?
HAHAHA
saya tak dapat nak bagi hadiah sekarang sbb kita jauh . . .
insyaallah kalu kita jumpa nnt saya bg hadiah eh ?
skang ni saya hanya mampu bagi ni ja kat awak . . .
TUTUP MATA
pleaseee !!!
saya kira sampai sepuluh baru buka eh ,eh ?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

tadaaaa !
tora datang lagi !




weee ~~~
yang ni ja saya mampu buat dari jauh awak :)
harap awak suka :p
iloveyou


okey la all , sampai sini ja entry kali ni . . .
insyaallah kalu umur panjang ada la lagi entry lepas ni . . .
^^
have a nice day all
ASSALAMUALAIKUM
^_^

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Sunday, 8 May 2011

menghitung detik :]

ASSALAMUALAIKUM
hye all :)
huh , penat sgt arini sbb melayan adik2 sepupu yang nakal
TAPI!!!
HAPPY :)

so , berbalik pada tajuk entry kali ni plak . . .
MENGHITUNG DETIK ?
detik apa ?
hahaha
actually , tepat ja 12am pada tarikh 09may genap la umur
 MY BOO
yang ke
24 tahun :)
so , skang ni tgah duk prepare ucapan panjang lebar la . . .
haha . .
okey la all , nak tido jap . .
coz MIGRAIN :(
errrr . . .
kat fb aritu ada someone ni minta upload pic
NADZUAN SAID aka MY BOO . . .
so ,
jap eh . . .
jap ja . . .
.
.
.
.
.
.
.
.

yes !
dia seorang army , sbb tu kami jarang jumpa :)
tapi dia bahagian sukan . . .
dia main rugby . .
okey all . . .
tido jap . . .
tgu entry lepas ni ye . .
bye . .
ASSALAMUALAIKUM :)


thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

HAPPY BIRTHDAY kawan :D

ASSALAMUALAIKUM
seperti yg tertera diatas ada ucapan birthdaykan , kan , kan ?
hahaha. . .
yup , mmg ada birthday kawan saya pon hari ni (08may) . . .
iaitu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaa !! TORA DATANG LAGI !!!
*TETIBAKAN ? =='


HAPPY BIRTHDAY KAWAN
da 20an da ang ,
please jgn kebudakbudakan lagi . . .
hahaha . . .
okey , saya nak cerita skit mcm na leh kenal dia ni . . . :)
errr , tak sure sgt mcm na leh rapat sgtsgt ngn dia nih , coz kami kenal lama da cuma tak rapat sgt ja la . .
so,yg saya igt time saya form 4 dia form 5 kami rapat. .
time tu dlm semua saya paling MUDA and HOT . .
hahaha *bajet !

eyda , nora , cycy
yes !
kalu nak p mana pon kami bertiga sahaja , tak pernah nak kacau orang len , kdg tu sleepover kat umah saya or umah eyda . .
kalau ada anugerah kaki merayau pleaseeee
bagi kat kami . . .
haha , nak tau kenapa ??
kami ni kalu weekend ja , ada saja lawatan kami akan wat . . .
dulu selalu g taiping . .
hoh , taiping ??
omg !!
p naik motor !!
hebak kan ??
bhahaha . .
yess , boleh dkatakan 2minggu skali kami akan turun taiping. . .
for WHAT ?
haha , ada la . . .
byk sgt kenangan kami bertiga . . .
kalu nak cta mmg tak abes :)
but , tak silap dlm hujung tahun 2008 or awal tahun 2009
saya ngn eida ada la selisih faham. . .
lost contact dua tahun. . . :(
hmm , but saya and nora still lagi bersahabat . . .
kesilapan saya jua :)
so , skang kami da SAHABAT semula . .
yg best skali eyda da nak jadi MUMMY !!
wahh , tak sabar aku noq !!
HAHA . . .

so , inilah sedikit sebanyak cerita yg saya boleh cerita untuk entry kali ni . . . :)

NORA IZZATY
HAPPY BIRTHDAY KAWAN :)
SORRY BEB , TAK DA HADIAH UNTUK TAHUN NI COZ AKU PON TGH MENJADI PENGANGGUR YANG BERTAULIAH .  . .

NNT , BILA AKU DA KAYA AKU BELANJA ANG PI SPA NA . . .
hahaha . .
SO ,
HAPPY BIRTHDAY KAWAN :)

so , setakat ini sahaja enty pada masa ini . . .
nak kna g tolong mak masak , ada sedara nak dtg LUNCH !
weee~~~ rindu sepupu sepapat . . .
okey , mak da panggil
bye all . .
ASSALAMUALAIKUM
have a nice weekend :)
psssttt : [tak sabar nak tunggu 12am (09may)]

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

Saturday, 7 May 2011

OMG now i already have BLOG :D

assalamualaikum
ALHAMDULILLAH dengan berkat usaha saya terlahir la BLOG ni...
[bajet duk kat atas pentas di tapak perhimpunan ==']
Seriously,tak pernah terfikir pun nak wat blog ni..
Tapi sejak-sejak menjadi penganggur yg bertauliah ni,CYCY ada la duk follow beberapa blog ni.
Terutamanya si mamat AFRO.
Tetiba berlegar-legar di otak ni (kenapa aku tak try wat blog ni ? mesti bestkan?)hehe..
So,suatu petang yang agak panas..
try la create blog ni..
dgn tak reti apa langsung,try gak tanpa mengenal putus asa...
maka dgn itu terlahirlah
blog yang tak seberapa ni...
^_^

MAKA DENGAN ITU
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak minta sedikit ilmu tentang nak mempercantikan blog ni...
harap ada yang sudi tolong saya..
PLEASE!!


harap sangat ada yang boleh membantu :)
ok lah , takat ni ja entry kali nih..
assalamualaikum
[nak layan AF]

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !