Followers

Wednesday, 11 May 2011

BUNTU !!

ASSALAMUALAIKUM semua :)
cuaca panas skang ni makin menjadi-jadikan?
kemarin CYCY teman adik angkat mak CYCY g check up perut . . .
alhamdulillah :)
doctor ckp dia akn dapat BEBY BOY . ..  whoootss !! i loike !

HAHA  . . .
sebenarnya , entry kali ni nak cita pasal masalah yang makin serious CYCY hadapi skang nih :(



MASALAH YANG PERTAMA

utk pengetahuan semua CYCY ada migrain yang sgt serious :(
CYCY dapat migrain ni pada tahun 2009 . . .
time tu last paper SPM . . .
mmg tak boleh jwb la , ada mmber yg risau sbb depa tgok muka CYCY mmg pucat gila . . .
so , skang nih . . .
penyakit tu makin menadi-jadi . . .
sbb tu CYCY tak keja . . .
kalu keja ja , dlm sebulan mesti ada MC . . .
kdg tu naik segan ngn boss . . .
bkan saja2 tak mau p keja . . .
tapi , sakit sgt smpai tak boleh nak bgun . . .
da byk kali p check up kat HOSPITAL mahupun KLINIK . . .
tapi , jawapan sama . . .
cik ni sebenarnya tekanan darah rendah dan migrain biasa ja
yup !
hampir kesemua KLINIK and HOSPITAL CYCY p dialog doctor-doctor tu sama ja . . .
=.='

so , skang ni da tak tau nak wat apa . . .
juz mampu bertahan ja dgn sakit nih . . .
ubat pon da tak larat makan dah . . .
BUNTU
:(


 p/s : CYCY harap kengkawan doakan CYCY cepat sembuh . . . then boleh la g kerja :(



MASALAH KEDUA


erm , yang nih plak masalah tak boleh tido mlm . . .
walau paksa tido mcm na pon . . . tetap tak boleh tido . . .
kalu siang pon tak tido . . .
CYCY akan hanya boleh tido selepas subuh ja . . .
then lepas subuh tu baru boleh tido . . .
then pukul 10am CYCY bangun . . .
da tu tak tido dah . . .
kdg tu time siang CYCY try la tido . . . tapi tak boleh . . .
tak tau la apa masalah skang nih . .
aihhhh =.='

harap sangat masalah2 nih dapat diatasi secepat yang mungkin :(



okey la all , utk entry kali ni cuma yang ni saja :)
insyaallah , kalu ada umur ada la entry pas nih :)
ermm , mybe lepas ni entry CYCY nak kenalkan family and kengkawan lak . . . insyaallah . . . mana lah nak tau sapa yang nak cari jodoh tu , boleh la p ngorat kengkawan CYCY :)
huahuahua :p

BYE
ASSALAMUALAIKUM :)

p/s : pada kengkawan blogger yang dari utara , belum join lagi group yang super awesome iaitu
KAMI BLOGGER UTAGHA
sila lah join 
:) 

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

No comments:

Post a Comment