Followers

Saturday, 7 May 2011

OMG now i already have BLOG :D

assalamualaikum
ALHAMDULILLAH dengan berkat usaha saya terlahir la BLOG ni...
[bajet duk kat atas pentas di tapak perhimpunan ==']
Seriously,tak pernah terfikir pun nak wat blog ni..
Tapi sejak-sejak menjadi penganggur yg bertauliah ni,CYCY ada la duk follow beberapa blog ni.
Terutamanya si mamat AFRO.
Tetiba berlegar-legar di otak ni (kenapa aku tak try wat blog ni ? mesti bestkan?)hehe..
So,suatu petang yang agak panas..
try la create blog ni..
dgn tak reti apa langsung,try gak tanpa mengenal putus asa...
maka dgn itu terlahirlah
blog yang tak seberapa ni...
^_^

MAKA DENGAN ITU
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak minta sedikit ilmu tentang nak mempercantikan blog ni...
harap ada yang sudi tolong saya..
PLEASE!!


harap sangat ada yang boleh membantu :)
ok lah , takat ni ja entry kali nih..
assalamualaikum
[nak layan AF]

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

6 comments:

  1. ilmu nak mencantikkan blog ? hehe , afro pn kasi plain je blog . tp pendapat afro is jangan too semak , mean , mix colour bnyk2 , tak suka ! heheh , tp tu afro yg tak suka . afro kalau nk mix kaler only two or three ja . tak lebih . :)

    ReplyDelete
  2. afrooo :)
    thanks di atas pendapat :)
    akan di perbaiki lagi :)
    thanks afro :)

    ReplyDelete
  3. btl ckp afro tu.. ta payh ltk bnyak kaler tapi kalo aku suka la sbb baru nmpak ceria ;)

    ReplyDelete
  4. sudu : ouhh , kalu mcm ni okey tak ??
    aku tak bapa nak pandai sgt nak edit lelebih . .

    ReplyDelete
  5. wahhhh.. sifu pemes memes beri pendapat.. i like.. i like.. :P maceh abg afro.. lalalalala~~

    ReplyDelete
  6. @frame : HAHA , afro tu adalah sifu saya . . . :p

    ReplyDelete