Followers

Sunday, 8 May 2011

HAPPY BIRTHDAY kawan :D

ASSALAMUALAIKUM
seperti yg tertera diatas ada ucapan birthdaykan , kan , kan ?
hahaha. . .
yup , mmg ada birthday kawan saya pon hari ni (08may) . . .
iaitu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaa !! TORA DATANG LAGI !!!
*TETIBAKAN ? =='


HAPPY BIRTHDAY KAWAN
da 20an da ang ,
please jgn kebudakbudakan lagi . . .
hahaha . . .
okey , saya nak cerita skit mcm na leh kenal dia ni . . . :)
errr , tak sure sgt mcm na leh rapat sgtsgt ngn dia nih , coz kami kenal lama da cuma tak rapat sgt ja la . .
so,yg saya igt time saya form 4 dia form 5 kami rapat. .
time tu dlm semua saya paling MUDA and HOT . .
hahaha *bajet !

eyda , nora , cycy
yes !
kalu nak p mana pon kami bertiga sahaja , tak pernah nak kacau orang len , kdg tu sleepover kat umah saya or umah eyda . .
kalau ada anugerah kaki merayau pleaseeee
bagi kat kami . . .
haha , nak tau kenapa ??
kami ni kalu weekend ja , ada saja lawatan kami akan wat . . .
dulu selalu g taiping . .
hoh , taiping ??
omg !!
p naik motor !!
hebak kan ??
bhahaha . .
yess , boleh dkatakan 2minggu skali kami akan turun taiping. . .
for WHAT ?
haha , ada la . . .
byk sgt kenangan kami bertiga . . .
kalu nak cta mmg tak abes :)
but , tak silap dlm hujung tahun 2008 or awal tahun 2009
saya ngn eida ada la selisih faham. . .
lost contact dua tahun. . . :(
hmm , but saya and nora still lagi bersahabat . . .
kesilapan saya jua :)
so , skang kami da SAHABAT semula . .
yg best skali eyda da nak jadi MUMMY !!
wahh , tak sabar aku noq !!
HAHA . . .

so , inilah sedikit sebanyak cerita yg saya boleh cerita untuk entry kali ni . . . :)

NORA IZZATY
HAPPY BIRTHDAY KAWAN :)
SORRY BEB , TAK DA HADIAH UNTUK TAHUN NI COZ AKU PON TGH MENJADI PENGANGGUR YANG BERTAULIAH .  . .

NNT , BILA AKU DA KAYA AKU BELANJA ANG PI SPA NA . . .
hahaha . .
SO ,
HAPPY BIRTHDAY KAWAN :)

so , setakat ini sahaja enty pada masa ini . . .
nak kna g tolong mak masak , ada sedara nak dtg LUNCH !
weee~~~ rindu sepupu sepapat . . .
okey , mak da panggil
bye all . .
ASSALAMUALAIKUM
have a nice weekend :)
psssttt : [tak sabar nak tunggu 12am (09may)]

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

No comments:

Post a Comment