Followers

Friday, 13 May 2011

YEAYYYY !!!

ASSALAMUALAIKUM
alhamdulillah . . .
da boleh sign-in blogspot akhirnya . . .
setelah beberapa jam duk menunggu . . .
bila dah boleh sign-in , ada lak entry yang ilang terus
TAK DA MOOD !
walau satu entry ja pon . . .
tapi entry tu da la pasal MAK . . .
wuuuu~~~
dekat group KBU pon blogger suma dok tak tentu arah . . .
ada yang minta number phone la mcm2 la . . . sampai tak terlayan post depa kat group . . .
HAHA
ada gak group yg len pon ada gak yg duk meroyan . . .
coz tak leh nak update blog . . .
HAHA
so , sampai disini ja kot entry kali nih . . .
harap blogger tak wat prangai esok :)
okey , bye
ASSALAMUALAIKUM :)
p/s : idea ilang truihhh , tadi pg pya la semangat nak update . . .

thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

No comments:

Post a Comment