Followers

Tuesday, 10 May 2011

yahoooo !!! dah menjadi sebahagian keluarga KAMI BLOGGER UTAGHA :)

ASSALAMUALAIKUM ,
sebenarnya TERUJA sgt-sgt bila tgok notifications fb CYCY naik
CIK GSKB approved your request to join the group
'KAMI BLOGGER UTAGHA'
[sambil menari poco-poco tanda GUMBIRA]
akhirnya termakbul juga niat nak join group ni . . . ntah la , rasa group ni AWESOME sgt-sgt . . . bygkan CIK GKSB baru ja approve CYCY dlm beberapa minit , trus keluarga KBU tegoq mcm da lama kenai . . . boleh dikatakan bagai menyambut BEBY yang HOT baru lahir . . . :p
tu baru segelintir , belum lagi semua ahli group tu mai tegoq . . .
apa-apa pon GROUP KBU sgt lah AWESOME :)
untuk pengetahuan semua , CYCY ni baru ja berjinak-jinak dlm dunia blogger ni . . .
so , harap sangat ada pihak boleh ajar selok belok menjadi seorang blogger yang DISIPLIN . . .
sebenarnya blog CYCY ni masih dalam proses kemaskini . . .
WEEE~~
so , pada sesapa yang nak join group KAMI BLOGGER UTAGHA

 


add la admin  :]
so , pada yang nak join tu .. . jom , ampa tak kan menyesal coz ampa akan dapat BIG AWESOME FAMILY . . .
okey all , bye . . .
ASSALAMUALAIKUM :)


thanks baca ! ily ♥

do like sygg !

10 comments:

  1. welcome!!! hihihi... kbu mmg awesome family.. !! hehhe

    ReplyDelete
  2. KBU memang best okeh...sayang KBU

    ReplyDelete
  3. wahhhhh. nak join jugak la. leh dah cycy.. ? :D

    ReplyDelete
  4. @ nora : WEEE~~~ thanks , awesomekan ?

    ReplyDelete
  5. @muslimah : hahaha , sayang KBU jua :)

    ReplyDelete
  6. @frame : hahaha , bolehboleh :)))

    ReplyDelete
  7. nice blog cycy...juz nk bg pdpt bg beso kn tulisn ok...hehehe

    ReplyDelete
  8. @ angah : hehehe , okey . . . BTW thanks sbb ajar wat shoutbox tuh . . .
    serious , btul2 tak tau sgt sal blog nih . . .
    wuuu~~~ :'(

    ReplyDelete